+31 (0) 181 616 362 info@fysionoord.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn René Clement, manueel fysiotherapeut en Gerard Stans, (bedrijfs) fysiotherapeut en hebben een praktijk voor Fysiotherapie en Fysiofit.

Sinds september 2020 is ons team uitgebreid met Lincy de Winter. Deze jonge enthousiaste fysiotherapeut is sinds augustus 2020 afgestudeerd aan de Hoge School in Rotterdam.

We hebben binnen de muren van de praktijk een samenwerking met een medisch pedicure en een podoloog die is aangesloten bij het landelijke netwerk van Rondom Podotherapeuten.

Wij behandelen een breed aanbod van patiënten en indien je niet in staat bent om naar de praktijk te komen, behandelen wij, ook aan huis. We hebben bijna met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Ook zijn we aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, voor de behandeling van Perifeer Arterieel Vaatlijden en COPD en bij het ParkinsonNet voor de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson.

Aandachtsgebieden naast algemene klachten en aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat zijn onder andere:

  • Arbeidsgerelateerde klachten
  • Orthopedische en neurologische revalidatie
  • Sportfysiotherapie
  • Geriatrische klachten
  • Beweeg-, en oefenprogramma’s voor chronische ziektebeelden zoals onder anderen Parkinson, DM, COPD, Perifeer Arterieel Vaatlijden en artrose.
  • Medical taping

De fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG en kwaliteitsregister van de beroepsvereniging KNGF.

Jaarlijks worden er diverse bij- en nascholingen gevolgd.